Verzend- & leveringsbeleid

- De leveringstermijn van de producten staan per product op de productpagina aangegeven. Meestal is dit 3 werkdagen.

- Zodra wij uw pakket aanbieden bij PostNL wordt het door hen verwerkt in hun systeem. U krijgt een track & trace code opgestuurd per mail. Tevens krijgt U van ons een email bericht dat uw pakket aangeboden is bij PostNL. 

-Mocht U nu geen bericht vinden in uw email, kijkt U dan even in uw spam berichten. Wellicht is het bericht hierin terechtgekomen. Indien dit niet het geval is neemt U dan contact met ons op.

- U begrijpt dat wij geen invloed hebben op de levering van uw pakket door PostNL. De levering is afhankelijk van de drukte bij hen. Is uw pakket niet afgeleverd ondanks de track & trace code, neemt U dan meteen contact met ons op. Natuurlijk zijn bij gebreken hierin de kosten geheel voor onze rekening. 

- De leveringstijden van PostNL bedragen in Nederland ongeveer 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk van de drukte bij hen. Naar België en Duitsland kunnen de leveringstijden 2 tot 3 werkdagen duren, wederom afhankelijk van de drukte bij PostNL.

- De bezorgkosten voor Nederland bedragen € 7,- voor pakketten maximaal tot 12kg.

- Voor België en Duitsland zijn de bezorgkosten € 9,00 voor pakketten maximaal tot 12kg.

- Aflevering van het pakket vindt alleen plaats op het adres dat bij bestelling aan ons is doorgegeven. Het pakket wordt niet afgeleverd bij uw buren! Ook vragen wij voor de zekerheid een handtekening van U bij aflevering. Zo weten wij dat uw pakket goed aangekomen is. 

- De volgende mogelijkheden van verzending zijn:

* Uw pakket verzenden via PostNL,

* Uw pakket afhalen bij een PostNL servicepunt bij U in de buurt (kijkt U wel naar de openingstijden van dit servicepunt wanneer U uw pakket kunt ophalen bij hen) 

- Heeft U verder nog vragen, neemt U dan gerust contact met ons op: info@tedsroses.com

© 2016 - 2023 tedsroses | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel